ייאוש בדרך לילד - 2 מהפרייה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/08/2009 | 22:55 | מאת: מצוברחת

שלום רב! אניאמש לתוצר הפרייה מדהימה שכרגע בטיפולים להביא את הילד השני משום מה הפעם הרבה הרבה יותר קשה לי אני בוכה המון וצועקת חשה שהסביבה הכי קרובה לא מבינה וזה בפרט בעלי אני מאד רוצה לפנות לשיחות עם פסיכולוג אבל מתביישת לשאול איך פונים והאם יש דרך הקופה כי כלכלית זה לא בסדר העדיפויות החומרים להפרייה חונקים אותנו כלכלית חשוב לי לציין שעם הילדה נקלטתי אחרי 6 הפריות ו- 6 הזרעות עכשיו אני בתחילת הפרייה 4 ובלי מוטיבציה

05/08/2009 | 15:47 | מאת: לולה

כאילו שאני כתבתי את זה.... אני כל כך מבינה אותך אני בדיוק באותו מצב. היום לצערי קיבלתי תושבה שלילית אחרי הפריה וכבר מתחילה להתכונן לסיבוב הבא. יש לי ילדה מהפריות והאמת שאיתה זה הלך בפעם הראשונה ולכן עכשיו כל כך קשה לי. אני מנסה כבר שנה , לא יודעצ כבר איזה טיפול אני ונמאס לי! הייתי בטוחה שאחרי הראשון הלחץ יורד וזה נעשה קליותר אבל התבדתי! אם את צריכה לדבר אני פה

שלום, נשמע שעוברת עליך תקופה קשה ושאת מרגישה לא מובנת. קבלת תמיכה ע"י גורם מקצועי בהחלט יכולה להקל וללוות את התמודדותך.בד"כ, ניתן לבקש הפנייה לעו"ס/פסיכולוגית המקושרת לבמרכז לבריאות האישה של הקופה בה את מטופלת או ליחידות ה-IVF בבית החולים שבו את מטופלת. מטפלים אלה מתמחים בנושא של טיפולי פוריות. כמו-כן, ניתן לבקש מהקופה אליה את משתייכת את רשימת המטפלים שעובדים עם הקופה ועל כן הטיפולים אצלהםמסובסדים חלקית וזולים יותר מטיפול פרטי. אל תהססי לפנות בכל שאלה, קרן

20/09/2009 | 13:16 | מאת: יורם גני

למצוברחת שלום, בנוסף למה שכתבתי בפורום בתשובות לשאלות שנשאלו, אני מזהה אצלך דאגנות יתר, מצב זה גורם לבזבוז רב של אנרגיה, מחליש את הגוף ומקטין את הסיכויים תנסי להיות אדישה עד כמה שאפשר לגורמים המרגיזים אותך, תנסי לרחם עליהם וכבר תרגישי הרבה יותר טוב. בפניה אליי אשמח לעזור בגישת הביורגונומי. בכבוד רב, יורם גני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה