בעית פריון אצל בעלי - זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/03/2008 | 22:41 | מאת: המודאגת

בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה לא תקינה , האם טיול בגבר יותר מסובך האם יש כאן מישהי שיכולה לעזור מה השלבים? או מישהי שמכירה רופה טוב לפריון הגבר?

שלום, ציינת שהבדיקה של בעלך יצאה לא תקינה, אבל גם ל"אי התקינות" טווח רחב של דרגות וגורמים שונים העשויים להוביל למצב זה. בנוסף, ההשלכות להריון במקרה של בעיית זרע, תלויות גם במצבה של האשה (כלומר, האם קיימות גם אצל האישה בעיות פוריות). מצב של חוסר וודאות, בו את מתארת שאת נמצאת כרגע, מעורר דאגה ומתח. פנייה לרופא מומחה (אורולוג) לצורך אבחון וקבלת אינפורמציה היא הצעד הראשון בדרך להבנה טובה יותר של המצב והתכווננות לטיפול המתאים. בהצלחה, קרן

03/03/2008 | 11:47 | מאת: לינוי

אצלי הכל תקין אצל בעלי יש תנועתיות נמוכה ו5 מיליון זרעים במיל

03/03/2008 | 16:44 | מאת: דורין

רופא טוב זה פרופסור דוד לברן מאסותא תל-אביב אני מטופלת אצלו הוא גדול מבחינתי.....

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה