ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/07/2009 | 15:56 | מאת: לינוי

אנו מנסים כבר עשרה חודשים להכנס, המחזור שלי די סדיר -31-30 לחודש איך אדע שאיני מפספסת את הביוץ. הלכתי לרופא הנשים והביא לי הפניה לבדיקות דם, עשיתי בדיקות דם האם יש בדיקה נוספת לגילוי הביוץ שעליי להגיד לו, יש מצב שהביוץ שלי בזמן המחזור ואיך יודעים מתי הביוץ- איזה בדיקות מגלות את הביוץ שאדע שאיני מפסספת ואולי העיכוב נובע מהפספוס שכן כל הבדיקות הדם היו תקינות

לינוי שלום, ממליצה לך לבקש מהרופא שהפנה אותך לבדיקות הדם הסבר על משמעותן. באופן כללי, בדיקת הדם בודקת את רמת ההורמון בגוף "המסמן" את התקרבות הביוץ. כמו כן, שיטת מעקב נוספת שלעיתים מתווסת לבדיקות הדם היא מעקב זקיקים. מדובר בבדיקת אולטרסאונד שעוקבת אחר התפתחות הזקיקים, עד לגודל שבו אמור להתרחש הביוץ. ישנה גם בדיקת ביוץ ביתית שיכולה לעזור באיתור הביוץ. בברכה, קרן קורניק

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה