אני מנסה להרות כבר מעלה משנה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/06/2009 | 09:24 | מאת: נטע

שלום רב, אני מנסה להרות כבר מעלה משנה. מטופת בתרופת ptu עקב תפקוד יתר של בלוטת התריס אך מאוזנת. רופאת הנשים שלי המליצה לי על צילום רחם לצורך בירור ואני חוששת מכך מאוד ומעדיפה כרגע להמנע מכך. אבקש מצוות המומחים להמליץ לי על רעיונות נוספים לבירור או שמוקדם מידי בכלל להתחיל בבירור כלשהו. אני כיום בת 34 עם ילדה אחת בת 3.5.

נטע שלום, לא ציינת דבר מלבד בעיה בבלוטת התריס, שכעת מאוזנת ע"י טיפול תרופתי. לכן,לא מספיק ברור מדבריך האם במהלך השנה האחרונה היו לך מחזורים וביוצים תקינים והאם למשל נבדקה איכות הזרע. בד"כ נהוג לעקוב אחר מדדים אלה כבירור ראשוני. כמו-כן, לא ציינת האם ההריון הקודם היה ספונטני. מדבריך נראה כי לא ברור לך מהם השיקולים של הרופאה שלך לשלוח אותך לצילום רחם. יתכן כי אם תביני מדוע הומלץ על כך ותעלי בפני הרופאה את החששות והספקותשיש לך, יהיה לך קל יותר להגיע להחלטה. קרן

13/06/2009 | 10:22 | מאת: נטע

קרן שלום, ראשית תודה בעבור התגובה המהירה. המחזור שלי תקין. ההריון הקודם היה ספונטני אך בשעתו לא היתה קיימת בעית בלוטת התריס. לפי הבנתי מהרופאה שיקול נושא צילום הרחם עלה עקב פנייתי אליה לבירור מדוע אין הריון, במקביל גם הופניתי לבדיקת דם הורמונלית.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה