הפסקת הריון ויחסי מין שאחרי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/06/2009 | 22:15 | מאת: חי

שלום למומחים רציתי להתיעץ ולקבל חוות דעת, עברתי הפסקת הריון (ע"י ציטוטק) בשבוע 23 אחרי אישור ועדה עקב מומים בעובר וחשד לתסמונת גנטית אחרת, בעקבות תוצאות סריקת מערכות אשר נצפה clubfoot בידים וברגלים. מאז יחסי המין שלנו לא כמו קודם ואני מרגישה חוסר רצון שלי והתרחקות ו/או התחמקות מיחסי מין כיום אני מנסה להכנס להריון אך ללא הצלחה, רציתי לקבל המלצות לבדיקות ו/או טיפולים בעניין תודה מראש

שלום, אם אני מבינה נכון, את שואלת לגבי בידקות וטיפולים רפואיים שניתן לבצע על מנת להבין מדוע עדין אינך בהריון. במידה וכן, עליך להפנות את השאלה לפורום הרפואי. עם זאת, ממה שכתבת נשמע שהתמודדת עם דברים מורכבים וקשים. הפסקה של הריון, ובפרט ככל שהוא מתקדם, היא קשה רגשית, ומעלה תחושות של אובדן ואבל. לא ציינת לפני כמה זמן עברת את הפסקת ההריון ואיך את מרגישה בהווה, אך יתכן שחוסר החשק ליחסי מין קשור לכך שאת עדין בתקופה של עיכול ועיבוד הדברים שעברת, המשפיעים על מצב רוחך ועל תחושותיך. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה