בדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/05/2009 | 21:19 | מאת: טלי

שלום מקסימות שאלה לי.. 3 ימים אני עשיתי בדיקת ביוץ שהופיע בס בהיר יותר מהפס הבקרה.. אתמול אחרי כמה דקות של הבדיקה הופיע שוב פס בהיר..השארתי אותה באמבטיה ושחכתי ממנה..נכנסתי לאחר כמה שעות וראיתי פס חזק חזק בדיוק כמו של פס הבקרה.. מה זה אומר? שאני בייצתי אתמול? היום? היום עשיתי שוב את הבדיקה ויצא פס בהיר יותר מהפס הבקרה.. מה תעתכן? תודה

טלי שלום, מכיוון שמדובר בבדיקת ביוץ ביתית, לא ניתן להסיק בבטחון של 100 על התרחשות הביוץ או על התזמון המדוייק שלו. ע"פ הוראות הבדיקה, יש להסתכל על מקלון הבדיקה בטווח מסויים של דקות, כלומר לא פחות ולא יותר מהטווח המצויין בהוראות. תוצאה חיובית מתקבלת כאשר הפס המדובר זהה בעוצמתו או כהה יותר מהפס הבקרה. תוצאה חיובית מצביעה על הפרשת ההורמון המתקשר לביוץ (LH). בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה