לקיחת פוסטינור פעם שלישית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/05/2009 | 19:15 | מאת: ענת

שלום בחודש מרץ לקחתי פוסטינור לאחר קצת פחות מחודש לקחתי שוב פעם פוסטינור ואתמול (יום חמישי בלילה ) לא בטוחה במה שקרה במהלך הלילה ואני נלחצת מזה מאוד ... אני רוצה לקחת פוסטיור שוב ( ובפעם האחרונה ! ) יש בזה סיכון רב לפי מה שאני יודעת בבקשה תעייצו לי מה לעשות ...

ענת שלום, הפורום הנוכחי מספק ייעוץ ותמיכה רגשית בנושא של קשיי פוריות וטיפולי פוריות. ניתן להפנות את השאלה לפורום גלולות ואמצעי מניעה. מצרפת לינק רלוונטי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-3295,m-Doctors,a-Forums.html קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה