תעזרו בבקשה...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/04/2009 | 10:01 | מאת: טניה

שלום, אני בת 31 , אני ובעלי מנסים להיכנס להריון קרוב ל7 חודשים. יש לי ציסטות בשחלות כבר הרבה שנים,המחזור שלי לא ממש סדיר,בן30 ל35 יום לפעמים יותר לפעמים פחות..אבל כל פעם שבוע/שבועיים לפני ,השדיים כואבות לי מאוד כך שאני יודעת שאמורה לקבל מחזור.החודש יש לי איחור קרוב ל10 ימים, החזה לא כואב כמו לפני המחזור..אין שום סימן,חשבתי שאני בהריון,הבוקר עשיתי בדיקה של קליר בלו בשתן הראשון של הבוקר וקיבלתי תשובה שלילית לצערי,אבל רשום על הבדיקה שאם יש ציסטות בשחלות יכולה להיות תשובה שגויה,האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון? תודה רבה

24/04/2009 | 19:54 | מאת: כרמית

טניה, עשית בדיקה אחת? אולי כדאי לחזור על הבדיקה שוב? בכל אופן, אם תמשיכי לא לקבל, תעשי בדיקת דם.עד שלא מקבלים מחזור, הכל יכול להיות. הלוואי והבדיקה הבאה תראה אחרת! כרמית

טניה שלום, למרות שלא מדובר בשכיחות גבוהה, בדיקות הריון ביתיות עשויות להראות תוצאות חיוביות/שליליות "מזוייפות". בכל אופן, במקרה של איחור במחזור, הדרך הטובה ביותר לוודא הריון/אי הריון היא בדיקת דם מסוג בטא. בהצלחה, קרן

27/04/2009 | 19:34 | מאת: טניה

כמה צפוי שהבדיקת דם שעשיתי היום שלילית הייתה לי הרגשה כל כך טובה..שראיתי את ה"שלילי" הזה רציתי למות..כל הדרך מעבודה דמעות לא הפסיקו לרדת ,אנשים באוטובוס נתנו לי טישו.. כמה קשה האכזבה הזאת לאחר הצפיה.. איפה המחזור שלי לכל הרוחות??? שאוכל להתחיל מהתחלה.. בכל מקרה בהצלחה לכל הבנות ושנקבל רק "חיובי"

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה