הריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/04/2009 | 16:22 | מאת: אוקסנה

שלום, בגיל 28 עברתי הפלה (הריון ראשון). מאז אני עם אותו בן זוג(התחתנו) ואני מנסה להיכנס להריון. השאלה הדגולה שלי ,האם יש סיכוי שאני אוכל ללדת? עברתי הפלה באופן פרטי. תודה

אוקסנה שלום, אף כי קשיים בכניסה להריון עלולים להגרם כתוצאה מסיבוכים של פעולת הגירדא (כגון מה שנקרא הידבקויות ברחם), אלה אינם שכיחים במידה ופעולה זו מבוצעת במקצועיות. על כן, אין שום הכרח שאם עברת הפלה תסבלי מקשיים בכניסה להריון. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה