תמיכה עם התמקדות בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/01/2009 | 20:59 | מאת: עידית

הי, רציתי לדעת האם יש אנשי מקצוע שמתמחים בנושא של טיפולי פוריות? אני מתכוונת לקטע תמיכה נפשית. ראיתי באחת המודעות שהציעו משהו קבוצתי אבל אני מתעניינת במשהו של אחד על אחד. אשמח להתייחסות, עידית

עידית שלום, בהחלט קיימים היום אנשי טיפול המתמחים בנושא של התמודדות עם קשיי פוריות וטיפולי פוריות. לגבי מידע בנושא, ניתן לברר דרך מרכז לבריאות האישה בסניף קופ"ח אליו את שייכת או לחפש בדרכים אחרות כמו מאגרי מידע/פורומים באינטרנט. בברכה, קרן

26/01/2009 | 18:46 | מאת: משנה מזל היחידה

אשמח לעזור לך :) צרי איתי קשר למייל- [email protected] רינה

26/01/2009 | 18:57 | מאת: מירי לבן שמש

היי עידית אשמח לסייע לך בתחום הזה אני פסיכותרפיסטית מומחית לנושא שעובדת במרפאת פיריון ומטפלת באופן פרטני בנשים וזוגות בטיפולי פוריות, וללא ספק מאמינה כי לעיתים יש מקום לשלב את הטיפול התמיכתי הנפשי כדי לשרוד תקופה לא פשוטה זו ואולי אף לנסות ולהגדיל בכך את סיכויי ההצלחה תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ונבדוק אולי ניתן אפילו למצוא משהוא מסובסד באחת הקופות ובכלל מירי 0506617218 חיבוק גדול ובהצלחה

26/01/2009 | 23:46 | מאת: עידית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה