IVF מספר 6

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/01/2009 | 21:12 | מאת: רווית

שלום לכולן, על רקע בעיית זרע (אזוספרמיה) עברתי כבר IVF שישי. היום קיבלתי שוב תשובה שלילית.זו התקופה הקשה ביותר של חיי מזה שנה. נכון שיש תמיכה מבן הזוג והמשפחה.. אבל עדין יש עננה כבדה מעל הראש שהולכת איתך לכל מקום. מאחלת לכולן הצלחה רבה ומקווה שגם אצלי יקרה נס...:) מרווית

רווית שלום, ההתמודדות עם טיפולים שעד כה לא הצליחו היא מאוד לא פשוטה ובהחלט יכולה להרגיש כמו אותה עננה שתארת, שהולכת אחרייך לכל מקום. העובדה שאת מתארת מערכת תמיכה מבן זוגך ומהמשפחה היא חשובה וחיונית, גם אם אינה מהווה "פתרון" ל"בעיה". במידה ואת מעונינת בתמיכה רגשית נוספת, ניתן גם לפנות לגורמים כגון קבוצת תמיכה של נשים/זוגות המתמודדים עם תהליך דומה או לכל ליווי רגשי אחר, בהתאם למה שמתאים לך. אל תהססי לפנות לפורום בכל צורך שיעלה, בהצלחה, קרן

12/01/2009 | 20:07 | מאת: שירן

הי רווית, זה קשה, אני כל כך מבינה....אבל צריך לשנס מתניים ולמצוא את הכוחות מאיפשהו. אני מאמינה ומקווה שבסוף זה מסתדר וצריך אמונה ואופטימיות! הלוואי ובפעם הבאה, שירן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה