גלולות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/01/2009 | 08:59 | מאת: שם

שלום.. אני משתמשת בגלולות מינס,ואני בתחילתה של הקופסא השלישית.. ויש לי שאלה.. האם בשלב זה אני יכולה לקיים יחסי מין בלי קונדומים..הריי הגלולות הם בעצמן אמצעי מניעה..אני עם בן זוג קבוע.. ואם כן..האם מותר לגמור בפנים או שרצוי שלא.. תודה..

שלום, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום שעוסק בנושא של מיניות ואמצעי מניעה ומספק מענה רפואי. מטרת הפורום הנוכחי היא לספק תמיכה ויעוץ רגשי למתמודדים עם קשיי פוריות וטיפולי פוריות. בברכה, קרן קורניק

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה