האם מותר ליטול אופטלגין בהריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/02/2008 | 19:58 | מאת: גולי

אני בהריון ממש חדשדש בשבועות הראשונים ויש לי מזה 10 ימים כאבים חזקים בבטן, הבטן נפוכה וקשה וכאבי גב כאילו מחזור . האם מותר לקחת אופטלגין כי רשום עליו שאישה בהריון זה אסור, מה אני יכולה לעשות בקשר לכאב והאם זה סימן חס וחלילה לא טוב כי התור שלי הוא עוד שבועיים .

גולי שלום, כפי שייעצתי לך, אני ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי העוסק בהריון. הפורום הנוכחי מספק ייעוץ ריגשי ותמיכה בנושא של קשיי פוריות וטיפולי פוריות שונים, ולכן פורום העוסק בהריון נראה כמקום המתאים לשאלתך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה