בעיות פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/05/2008 | 01:08 | מאת: מיכל

אני ובעלי מנסים שנה להיכנס להריון, הופנתי לצילום רחם שהתגלתה בו סתימה בשתי החצוצרות אך ד"ר מרון הצליח לשחרר קצת מהימנית בנוסף בעלי עשה בידקת זרע אך עדין אין תוצאות, הרופא אמר לי בוודאות את תצטרכי טיפול אך לא ידוע בינתיים איזה טיפול,אני מאוד חוששת ולחוצה מהלא נודע, אני לא נרדמת בלילות ,אני יודעת שזה לא בריא אך בלתי נמנע, האם מישהו יודע את מהם השלבים וכמה זמן הם עורכים כי בנוסף יש לי שחלה פוליציסטית וחצוצרות סתומות, תודה

03/05/2008 | 12:21 | מאת: ניצן

הי מיכל, אפשר להתגבר על חצוצרות סתומות דרך טיפול הפריה חוץ גופית. נכון, זה לא קל, אבל תודה לאל שיש סוג טיפול כזה שמציע פתרון לבעיה הזו. בטיפול הזה ההפריה נעשית מחוץ לגוף וכך מדלגים על שלב החצוצרות. מקווה שהמשך הבירור יהיה מהיר ותשיגו את מבוקשכם בהקדם! ניצן

04/05/2008 | 23:34 | מאת: מיכל

בדיקת הזרע של בעלי יצאה תודה לאל בסדר,הרופא המליץ לנו על הזרעות בתור התחלה, כיוון שזה טיפול קל יחסית, האם ידוע למישהו על סיכויי ההצלחה של הטיפול הזה, כמה הזרעות ניתן לעשות במידה ולא הולך? ומה השלב הבא, כאמור יש לי חסימת חצוצרות.האם לא כדאי לפנות ישר להפריה חוץ גופית ולמנוע אפשרות של סבל, אכזבה וכו.. תודה

מיכל שלום, תחושת אי הוודאות, במיוחד אם היא קשורה לדבר כה משמעתי, עשויה לעורר חששות ואף חרדה, שיכולה להתבטא גם בסימנים שציינת- תחושת לחץ מתמשכת וקשיי הירדמות ושינה. תחשוות מסוג אלה מלוות לרב את הגילוי הראשוני של בעיית פוריות. בירור קשיי הפוריות שבו התחלתם, על אף הקושי הרגשי הכרוך בו, הוא חשוב ומקדם את מציאת הדרך היעילה ביותר עבורכם להשגת ההריון. חשוב לא פחות שתלוו ע"י רופא שנוח לכם אתו ושתוכלו לפנות אליו בכל שאלה, הבהרה או התלבטות בנושא. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה