נגישות
נגישות

אוראופלסמה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/04/2016 | 22:35 | מאת: שיר

היי, זיהו לי את חיידק האוראופלסמה לפני כארבעה חודשים יש לי חבר קבוע כבר שנה, החיידק הועבר ממישהו אחר. הרופא נשים אמר לי לא לטפל בזה, אך עלול לפגוע בפוריות בעתיד ואמר שזה נתון למחלוקת. העדפתי לטפל ולקחתי דוקסילין במשך שבועיים והטיפול הקשה לא העביר את החיידק. כשהלכתי לרופא נשים אחר, הוא אמר את אותו הדבר. לא לטפל. הלכתי להתייעצות עם רופא נוסף וכולם אומרים שלא מטפלים באוראופלסמה, אך עדיין יש בי פחד שזה יפגע בהמשך בפוריות לפי מה שקראתי על זה. אז מה לעשות? אני לא שקטה לגבי זה

לקריאה נוספת והעמקה

שיר שלום, הפורום הנוכחי עוסק בקשיי פוריות ובטיפולי פוריות. החשש מפני פגיעה בפוריות הוא מובן ואכן חשוב לוודא שהבחירה שלא לטפל הנה נכונה. חשוב להבין כמובן גם את ההשלכות את הטיפול. בכל אופן, מכיוון ששאלותיך נוגעות לתחום הרפואי, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רלוונטי. בברכה, קרן

22/06/2016 | 20:17 | מאת: רוית קיי

היי אם את לא רגועה אני ממליצה לך לפנות לדר אחינועם לב שגיא בעלת קליניקה בפת תקווה וכמה שידוע לי היא מומחית מספר אחת בתחום . הכנסי לאתר שלה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה