נגישות
נגישות

ביוץ מאוחר וטיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/01/2016 | 13:41 | מאת: טלי

אני עם רזרבה שחלתית נמוכה (fsh תקין Amh נמוך). תינוקת בת שנה מהפרייה. רוצה להאמין שאוכל הפעם טבעי. מבייצת כל חודש אך גיליתי רק עכשיו בבדיקות ביוץ שהביוץ מאוחר ושלב הלוטאלי קצר...ואולי בגלל זה היה לי קשה להרות טבעי? האם יש מקום לתקווה? תודה רבהה

לקריאה נוספת והעמקה

הי טלי, מהעובדה שעברת הפריה ניתן להניח שהרופאים התייחסו למצב הרפואי וגיבשו המלצה בהתאם. אם את חשה שיש נתון שלא נבחן בעבר אז תמיד קיימת אפשרות להתייעץ עם איש מקצוע. כמו כן, במקרים מסוימים, נשים שהרו בהפריה לראשונה הרו בספונטניות בפעם השניה. ממליצה לך להעלות את השאלות.הרפואיות בפורום רפואי. בהצלחה! קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה