בנות שivf הצליח להן

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/05/2015 | 21:18 | מאת: מחורפנת ביותר!

יום רביעי ביצעתי החזרה ועד היום בקושי זזתי מהמיטה רק שיש לי שרותים ושאני אוכלת... מקודם עליתי במדרגות באיטיות ממש אבל אני כבר מרגישה רגשי אשמה ! בהתחלה הייתי בחרדות שהעוברים יפרשו לי כשאני יתפנה וברוך ה זה נרגע לי אני לא יודעת איך צריך להתנהג מה מותר ומה אסור לעשות חייבת הדרכה!!

שלום, מדבריך עולה שאת מתח רב וחרדה. תגובות אלה הנן טבעיות במהלך טיפולי פוריות. יחד עם זאת, יש לתת מקום לשיבוש בשגרת החיים שאלה יוצרות. עולה שאלה האם ההתכווננות וההתמקדות שאת מעניקה לפעולות בסיסיות בהכרח משרתות אותך ואולי אף מקשות על ההתמודדות. בכל הקשור להמלצות והנחיות לאחר שאיבה או החזרה יש לפנות כמון לגורם רפואי. בכל הקשור למישור הרגשי, ההמלצה היא לשמור על שגרת חיים כמה שיותר תקינה, דווקא בתקופה זו של הטיפולים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה