הפלה......................

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/06/2018 | 17:01 | מאת: הילה

היי, שמי הילה ואני בת 36, נשואה כ8 חודשים. בחודש הראשון לנישואינו נכנסנו להריון אך בתום החודש השני, בבדיקת אולטראסאונד גילנו שהעובר איבד דופק. לאחר כמה בדיקות אוחטראסאונד, על מנת לוודא שאכן זה המצב, עברתי טיפול בציטוטק בכדי שהרחם תתנקה. ומאז אנחנו לא מצליחים להיקלט להריון שוב. אנחנו בעצם בנסיונות כבר חצי שנה וכל קבלת וסת שמגיעה זה התרסקות וכל ביוץ מכניס תיקווה שנמשכת כשבועיים עד שהוסת שוב מגיעה ומנפצת הכל. הפעם הוסת איחרה בכמה ימים והתיקווה הייתה באמת נורא גדולה. הוסת שוב הגיעה ואני פשוט מרוסקת. אני פשוט מרוסקת.

הלה שלום, נשמע שהתקופה האחרונה היתה מלאת אכזבות וכללה גם אובדן לא פשוט. טבעי שאירועים אלה יעוררו בך תגובות רגשיות. אינני מייצגת את הפן הרפואי אך נראה שניתן להתעודד מהעובדה שנקלטת וגם תוך זמן קצר של נסיונות. ההמתנה לתוצאות הנסיון של החודש היא קשה אך חשוב גם לנסות לשמור על שגרת חיים ופעילויות אישיות וזוגיות במיוחד בתקופה זו. במידה ואת מרגישה שהתחושות הרגשיות מציפות, מעיקות ומשתלטות, ניתן גם לפנות ליעוץ ותמיכה מגורם רגשי שעוסק בתחום. מוזמנת לפנות שוב בכל צורך, בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה