שאלה חשובה מאוד!!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/11/2017 | 18:52 | מאת: קטיה

שלום רב, לפני כ4 חודשים הפסקתי לקחת גלולות אחרי 8 שנים שהייתי נוטלת. המחזור לא סדיר כלל, הוא לא מתחיל לבד כל עוד אני לא לוקחת כדורים מזרזי מחזור. מנסים להכנס להריון, ואני אחרי 2 סבבים של אקאקלומין כבר שלא השפיעו כלל ולא היה ביוץ כל החודשים האלה. מס שאלות: האם דיקור סיני יכול לעזור במקרה כזה? אשמח לקבל יותר פרטים על התהליך. ועוד שאלה לא ככ נעימה: לא מזמן רק גיליתי שרוק מפריע להכנס להריון, האם הוא מונע לגמרי אם משתמשים בו כחומר סיכה?מה עושים במידה ואני יבשה לגמרי באיבר המין? (חשוב לציין שבדיקת זרע תקינה)

שלום, שתי השאלות שלך נוגעות לתחומים רפואיים או פארה רפואי ( רפואה אלטרנטיבית). ממליצה לך להפנות לפורום שעוסק בתחומים אלה. הפורום הנוכחי עוסק במענה רגשי. בהצלחה בהמשך, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה