פונדקאות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/01/2014 | 16:21 | מאת: בת

היי, אני בת 39 התחתנתי לפני 3 שנים יש לי רירית מאד דקה, עשינו 2 הזרעות. יש לי ביציות ששאבו לי לפני שנים. אני מבקשת מבעלי שחבל על הזמן ובינתיים שאנחנו בטיפולים להתחיל הליך פונדקאות. הוא לא מוכן לשמוע על זה הוא רוצה מהרחם שלי, אני לא יודעת אם אוכל בגלל העבר שלי.אני כבר לא יודעת מה לעשות? אני רוצה ילדים וגם בעלי רוצה אך זה לא כל כך הולך.

שלום, מהפרטים שכתבת קשה להבין האם נאמר לכם שכדאי לשקול פונדקאות או שהעלאת האופציה מצביעה על התחושה שלך שטיפולי הפוריות (הרעה/הפריה)לא יוכלו להביא לתוצאה המיוחלת. הליך הפונדקאות, בנוסף על ההיבטים הרגשיים הברורים, כרוך גם בהליכים משפטים וכלכליים ולכן לרוב מהווה פיתרון רק כאשר הטיפולים האחרים מוצו. נשמע שכרגע את ובן זוגך לא רואים את המצב באופן דומה ולפני שקילת צעד נוסף, כמו פונדקאות, חשוב שתשתפו אחד את השני בתחושות ומחשבות ותקיימו תקשורת רחבה יותר על הנושא. באופן זה תוכלו לקדם את קבלת ההחלטות מתוך מקום משותף וזוגי כיוון שגם הקושי הוא משותף וזוגי, גם אם מקורו מצוי בקרב אחד מבני הזוג. כמו כן, חשוב שתשתפי גם את הרופא במחשבותיך לגבי עתיד הטיפולים ותקבלי ממנו תמונה מדויקת ככל אפשר בנושא זה. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה