מה עושים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/01/2014 | 20:29 | מאת: דנה

קרן היקרה, ראשית תודה לך על המענה המהיר והרגיש. אני רוצה להתייעץ איתך ועם בנות הפורום. אני בת 35 והתחתנתי לפני שלוש שנים. בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר שנתיים וחצי ללא הצלחה. אני בלחץ נוראי ובעלי כאילו לא אכפת לו. אני מרגישה בודדה מאוד. הוא כאילו עושה כל מה שאומרים לו אבל בהרגשה שלי הוא לא שותף מלא לפחדים וחרדות שלי. אומר שאני מגזימה ולא מבין למה אני בלחץ. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להסביר לו את מה שאני מרגישה. מפחדת שיחשוב שאני לא בסדר. תודה לך, דנה

דנה שלום, כתבת שאתם מנסים מזה שנתיים וחצי להיכנס להריון, האם אתם נמצאים בטיפולים? פעמים רבות (ואפילו לרוב), לנשים וגברים סגנון תגובה והתמודדות שונה עם קשיים והפערים ביניהם יוצרים לא פעם מתח וריחוק. לכן חשוב מאוד כן לפתוח את הדברים ולתת מקום לדרך של כל אחד מכם לעכל ולהתמודד עם הקושי.יתכן שחוסר התקשורת ביניכם מותיר כל אחד מכם לבד וכמו שכתבת בהרגשה של בדידות שרק מעצימה את הקושי. לאור מה שאת כותבת, חשוב למצוא דרך לשתף אותו במחשבות ותחושות שלך וגם לשמוע ממנו כיצד מרגיש. במידה ותרגישי שאת לא מצליחה לייצר דיאלוג או לשתף, ניתן להיעזר בתיווך וסיוע מצד איש מקצוע, שיכול להקל ולקדם את התהליך. אל תהססי לפנות בכל צורך, יום טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה