עצה לגבי כניסה להיריון...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/05/2017 | 11:02 | מאת: אנונימית

היי אני בת 27 ונשואה כבר שנה. אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר 4 חודשים. לצערי הרב אני סובלת מבעיות בכבד(תורשתי) ולמרות שתפקודי הכבד שלי תקינים אני חוששת שאני לא נכנסת להיריון בגלל הבעיה. יש משהו שניתן לעשות בדרך טבעית כדי לחזק את כל במערכת חיסון ואת הנפש? תודה לעונים

שלום נשמע שאת מתייחסת בדבריך לקשרי הגומלין בין הפן הרגשי לגופני. כמובן שכדאי וחשוב לברר ולהבין את ההשלכות של בעיות הכבד על כניסה להריון ולא פחות על ההריון עצמו. מדובר בסוגיות רפואיות שבפורום הנוכחי אין יכולת לתת להן מענה. לגבי הפן הרגשי, ישנן דרכים מגוונות שבהן ניתן לסייע, בהתאם לצרכים ולהעדפות של האדם. ניתן לפנות לליווי רגשי מצד איש מקצוע, שיעזר בהכלה ובהתמודדות עם הנושאים שאת מתארת. כמובן שקיימות גם שיטות טיפוליות נוספות, כדוגמת הרפואה האלטרנטיבית, שגם עוסקת בחיזוק הגוף והפן הרגשי. בהצלחה ושבת שלום, קרן

שלום, ראי תגובה מטה. בברכה, קרן

שלום, ראי תגובה למטה. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה