יום 10 להחזרה בטא שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/06/2013 | 17:09 | מאת: אזוספרמיה

אנחנו עוברים טיפולי פוריות IVF עקב אזוספרמיה חסימתית. הבוקר עשיתי בדיקות דם לאחר 10 ימים להחזרת 2 עוברים בני פחות מ-48 שעות - 6 תאים דרגה 1. ההנחיה היתה לעשות בדיקות ביום 14 אבל רציתי לוודא שרמת הפרוגרסטרון בדם מספקת.בבדיקות הדם נכללו גם E2 ו- HCG. התוצאות : E2 187 , פרוגרסטרון 26.8 HCG קטן מ- 2. האם יש עוד סיכוי להריון או שהסבב נכשל? אני צריכה להזריק הערב פרוגרסטרון ריטארד וזה נראה לי פשוט מיותר לאור העובדה שבדיקת הדם יצאה שלילית. האם להפסיק את התמיכה?

שלום, ניתן מאוד להבין את הצורך לדעת כבר האם הטיפול צלח החודש והקושי לחכות ליום הבדיקה המתאים. יחד עם זאת, נשמע שיום הבדיקה שבו בחרת הוא מוקדם מבחינה רפואית לגילוי הריון בדם. הפסקת הזרקת הפרוגסטרון כעת עלולה לשבש את המהלך התקין של הטיפול, שתוצאותיו עדין לא ברורות. בכל מקרה לא מומלץ לקבל החלטות הנוגעות לפן הרפואי ללא היוועצות בגורם מוסמך לכך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה