חיסון להפטיטיס B

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

30/07/2015 | 12:46 | מאת: לי

שלום, ביתי בת 15 עומדת להתנדב למד"א. לשם כך ביצעה בדיקת דם כדי לוודא שמחוסנת מפני הפטיטיס B. בילדות קיבלה את 3 החיסונים במועדים הנדרשים. ע"פ תוצאות בדיקת דם היא לא מחוסנת: HBS ANTIGEN - NEGATIVE HCV ABS - NEGATIVE ANTI HBS - 2.00 MIU/ML שאלתי היא: האם מינון 2.5MCG של SCI B VAC יספיק ? או שצריך 10 MCG ? תודה.

לי שלום, ביתך תזדקק למנה מלאה למבוגר (10 מק"ג). יש לשוב ולבדוק את רמת הנוגדנים חודש לאחר המתן. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים