קליטת יוד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/12/2009 | 09:03 | מאת: סיגי

שאלה נוספת הקשורה לטיפול ביוד ומיפוי. שמעתי שיש אנשים אשר אינם קולטים יוד. כיצד ניתן לדעת זאת? אני שואלת היות ובמיפוי לאחר הטיפול ביוד של 100 מיליקירי לא נראתה קליטת יוד בכלל. האם זה הגיוני? הטכנאית אשר בצעה את הבדיקה חזרה שוב על הבדיקה אך גם בה לא נראתה קליטה של יוד. שוב תודה

שלום רב, אכן נראה מוזר שאין כלל קליטת יוד במיטת הבלוטה אך אם משהו זה סימן טוב ולא להיפך. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר