וריאנו פוליקולרי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/12/2009 | 08:58 | מאת: סיגי

שלום, בבדיקה פתולוגית לאחר ניתוח כריתת בלוטת התריס התגללה גוש 1.5 ס"מ פפילרי עם וריאנט פוליקולרי. שאלתי היא מה זה וריאנט פוליקולרי? והאם הוא משנה את הטיפול או ההתיחחסות. תודה

שלום רב, אין הבדל בין הוריאנטים הנ"ל ולבין הסוג הרגיל של גידול פפילרי (הן מבחינת התגובה לטיפול ביוד והן מבחינת הישרדות- שגבוהה מאוד בשניהם). בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר