יעוץ פרטי בנושא של בלוטת התריס מוגדלת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/12/2009 | 23:25 | מאת: קטרינה

שלום, לדודה שלי שגרה בחול יש בלוטת התריס מוגדלת מאוד. אמרו לה שצריך ניתוח. היא לא רוצה. היא שלחה לי תמונות של הצוואר שלה, בדיקות אולטראסאונד ותוצאות בדיקות דם. אני רוצה ללכת עם זה ליועץ פרטי (לא דרך קופת חולים) ולקבל דעה נוספת. איך אני מוצאת רופא? תודה.

שלום רב, ניתן להגיע למרכז שלנו באסותא ולתאם איתי פגישה. רצוי להביא (אם אין לבצע) צילומי CT של הצוואר אם בוצע. טלפון לזימון תורים- 03-7645464. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר