גידול שפיר בתעלת השמע

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/12/2009 | 09:17 | מאת: סלעית

שלום, לחברתי אבחנו גידול שפיר בתעלת השמע, ובבירור קצר שערכה נאמר לה (הרב המפורסם) שאין בארץ נסיון בניתוחים כאלו ושמומלץ לבצע את הניתוח בארה"ב. האם תוכל בבקשה לסתור, לאשר את האמירה? המשפחה מאד מודאגת. תודה מראש.

שלום רב, קשה לתת חוות דעת (במיוחד לאור ההמלצות שקיבלתם) ללא בדיקת החולה ועיון בתיק הרפואי. במרכז אאג באסותא (א.ר.ם.) החלטה כזו תילקח בצוות שיכלול מנתח אוזניים (פרופ לונץ) רדיולוג בכיר (ד"ר שגב) במידת הצורך אונקולוג (פרופ' בן יוסף) ואני כמנתח ראש צוואר. ע"פ הצורך ייכנס גם רופא פלסטיקאי (ד"ר עמיר). ההחלטה חייבת להלתמונהיות שקולה ותלוייה בסוג הגידול, מיקומו ומידת התפשטותו. אשמח לבדוק את חברתך ולתת חוות דעתי ובמידת הצורך- חוות דעת חברי המרכז שלנו. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר