שאילה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/12/2009 | 21:31 | מאת: קטרינה

ד"ר חפץ אומנם התראנו היום, אבל שלום שוב. אני אחרי כריתת בלוטת התריס עקב פפילרי לימפות מעורבות הגדולה תת לסתית היתה 3 ס"מ. אצל בן שלי בן שנתיים וחצי מימשתי היום גם בלוטה תת לסתית די גדולה גם מימין כמו שלי וקטנה יותר בעורף.הוא אחרי שפעת קלה ואתמול היה חום.מה עליי לעשות ד"ר חפץ? אתה מקבל ילדים? ומה זה יכול להיות?

שלום רב, ייתכן משני לשפעת. הייתי מחכה מספר ימים ואם זה גדל או הופך רגיש מגיע לבדיקה לשקול טיפול אנטיביוטי. אם לא חולף תוך 3-6 שבועות יש להגיע לבדיקתי. בודאי שאני מקבל גם ילדים. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר