לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/11/2009 | 09:43 | מאת: קטרינה

ד"ר חפץ בבוקר טוב. ניתוח שלי ב 25.11 (בלוטת התריס ובלוטות לימפה ימין)היום קמתי קצת צרודה ומרגישה גוש מעצבן שגורם לשיעול בצד ימין של הגרון. ישנה גם נפיחות חיצונית בצוואר זה נורמלי? יכול להיות שנפגע הקול בניתוח למרות ששמחנו שלא? מה זה הגוש בצוואר ימין שאני מרגישה?

שלום רב, כמובן שלא ניתן לומר ללא בדיקה אך הרושם שהכל תקין.הגרוי בגרון ייתכן ולא צריך להתרגש. יש להגיע לבדיקה כבר מחר ולודא שצוואר תקין. תיתכן מעט בצקת ברקמות לאחר דיסקציה צווארית אך לא צריך להיות גוש כלשהו. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

29/11/2009 | 21:42 | מאת: קטרינה

תודה ד"ר חפץ הקול חזר במהלך היום וגם תחושת גוש קצת פסקה.יכול להיות אחרי לילה של שינה זאת היתה התוצאה.אני מגיע מחר בכל אופן יש כמה תלונות אך לא דחופות ישתף אותך מחר.המון תודה!

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר