בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/11/2009 | 01:01 | מאת: רוני

שלום אימי עברה לפני כחודשיים ניתוח בראש להסרת גרורה. ולאחר מספר שבועות הופיעה לה בלוטות לימפה בצוואר בצד הימני והשמאלי רציתי לדעת עם בלוטות לימפה זה גרורות ?

שלום רב, בלוטות לימפה בצוואר הינן שכיחות ביותר ובד"כ אינה מהוות עדות למחלה סרטנית אך במקרה ספציפי זה הייתי נזהר ומגיע בהקדם לבדיקת מנתח ראש צוואר להחלטה על הצורך בבירור או טיפול נוסף. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר