סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/03/2008 | 10:18 | מאת: שמעון

שלום שמי שמעון לאחותי התגלה גידול בבלוטת התריס עם גררות לייד אוזן ימין .כרגע היא מאושפזת בבית החולים הלל יפה, לאחר שנבדקה ונמצאה נגועה במחלה החליטו לנתח אותה בבית החולים בילינסון ,אנחנו תושבי חיפה ורצינו לדעת האם בית החולים בילינסון הוא הבחירה הטובה ביותר בארץ לניתוח מסוג זה ? או שבית חולים כרמל לדוגמא טובים יותר מבילינסון ? תודה מראש

26/03/2008 | 20:40 | מאת: ד"ר עדי בירון

היות שאין אליפות הארץ בניתוחי תיירואיד באולם סגור (או פתוח) לא ניתן לומר מי "יותר טוב". בשני בתי החולים שציינת יש מנתחים אשר מנוסים מאד בניתוח לכריתת בלוטת התריס ולדעתי לא תיטעו אם תפנו לאף אחד מהם.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר