גליובלסטומה מולטיפורמה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/03/2008 | 10:25 | מאת: תינור

שלום, אבקש לקבל כל הפניה לחומר קריאה / מידע בנושא גליובלסטומה מולטיפורמה, לחמותי יש גידול סרטני בראש. והיא מתחילה תהליך הקרנות בשבוע הבא. רצינו לדעת עוד על הנושא. מה הן ההשלכות של ההקרנות, תוכלת חיים, ותופעות לוואי.

24/03/2008 | 15:06 | מאת: ד"ר עדי בירון

מדובר בגידול אגרסיבי במערכת העצבית המרכזית. אינני יודע באיזו רמת מאמרים אתה מעוניין (לאדם מן היישוב? לרופא המשפחה? לנוירולוג/נוירוכירורג?) אך הדבר הפשוט והקל ביותר הוא לכתוב את שם המחלה ב"גוגל" ולעבור על החומר המתקבל. הגידול נמצא בתחומם של הנוירולוגים והנוירו-כירורגים, ולא בתחום ניתוחי ראש-צוואר. אלה הם הרופאים בהם כדאי להיוועץ.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר