השפעת בדיקת סיטי ראש על קשריות בתירואיד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/11/2016 | 19:36 | מאת: ליאת

שלום רב , בת 41, נמצאת במעקב כחצי שנה בעקבות קשריות בתירואיד,בעקבות החמרה של כאבי ראש הנוירולוגית שלי הפנתה אותי לסיטי ראש ללא ועם חומר ניגוד, שאלתי האם יש סיכון להגדלה של הקשריות בעקבות הבדיקה? ובפרט שלפני שנתיים וחצי עשיתי סיטי ראש ללא ועם חומר ניגוד ולפני שנה סיטי צוואר שבעקבות הבדיקה באקראי נמצאו הקשריות . האם יש בדיקה אחרת עם פחות סיכון של קרינה? תודה רבה מראש על חוות דעתך.

שלום רב, אין כל סכנה להגדלת הגושים עקב קרינת ה CT. בהצלחה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר