מתה מפחד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/11/2016 | 19:23 | מאת: דניאלי

מתנצלת מראש על ההודעה ההיסטרית. בת 37 חולת פיברומיאלגיה. בחודשיים האחרונים כאבים הולכים ובאים בראש בצד שמאל ולעיתים בצד ימין.כאבים חזקים מעל הגבה ובעיניים ובלסת. מידי פעם קופצת לי עין ימין. הכאבים מופיעים ליום יומיים נעלמים וחוזרים. יש לי סינוסיט כרוני ודלקת במפרק הלסת-אושר על ידי רופא בדיקות דם כולל ספירת דם-תקינה לגמרי בדיקת עיניים- לחץ תוך עיני תקין קרקעית עין תקינה. מה הסיכוי שמדובר בגידול בראש? אני מתה מפחד ברמות קשות.

שלום רב, נשמע אכן היסטריה מוגזמת. ממליץ לפנות לנאורולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר