מיפוי או פט סיטי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/10/2016 | 21:49 | מאת: שואלת

שלום, בת 33 לאחר כריתה של תירואיד ודיסקציה צווארית בשל קרצינומה פפלרית. בעוד כחודש צפויה לעבור טיפול ביוד 100 מילקורי באינטרנט קראתי שאחרי טיפול ביוד עושים פט סיטי אבל הרופא במכון לרפואה גרעינית שוחח איתי על מיפוי מה ההבדל בין השניים? למה לא עושים לי פט סיטי ?

שלום רב, אחר טיפול יוד מבצעים מיפוי כל גופי כמקובל. PET- באנידיקציות אחרות. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר