כאבים בבלוטות צואר ולסת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/10/2016 | 15:28 | מאת: דניאל כהן

יש לי כבר קרוב ל3 שבועות כאבים בבלוטות צוואר ולסת. מעט נפוחות ללא חם. לפני הרבה שנים היה לי מונונוקלאוזיס. הבנתי שזה לא חוזר שוב. האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה כבר עכשיו? רופא משפחה הציע לחכות עוד שבוע. לא נתנו אולטראסאונד. מה זה יכול להיות?

שלום רב, כל זיהום וירלי יכול לגרום להתנפחות בלוטות. יש להמתין לפחות שבוע שבועיים ובמידה ולא נעלם לחזור לרופא ורק אז לשקול US צוואר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר