נגעים בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/10/2016 | 12:03 | מאת: יעל אודם

שלום הבנתי שנגעים בבלוטת התריס הינם שכיחים ולא בהכרח מצביעים על ממצא חריג אך מה לגבי אחד בגודל 30 ממ שנשלחתי לעשות ביופסיה לגביו?האם יש מקום לדאגה?

שלום רב, הגודל לא קובע ועדין מרבית הנגעים הינם שפירים. בגודל כזה יש לשקול ניתוח גם לנגע שפיר- ומומלץ להגיע לבדיקה ולמישוש הממצא (חשוב לא פחות מהביופסיה) ולהחליט על מדיניות טיפולית. מוזמן למרפאתינו באסותא. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר