ארוזיה בנזופרינקס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/09/2016 | 20:39 | מאת: דנה

שלום רב בת 38 לפני כשנה החלו לי כאבי גרון ואובחנתי כסובלת מריפלוקס והליקובקטר . מטופלת קבוע בנקסיום. לפני כשלושה חודשים החלו כאבי לשון וחלל הפה.. לאחר מספר רופאים שיניים, פה ולסת, רפואת הפה נאמר לי שכנראה יש לי תסמונת הפה השורף??? לא ראו שום ממצא חריג. כעת מזה כחודש שוב כאבי גרון, שונים באפיונם ממה שחוייתי עם הריפלוקס. כאב חד צדדי שמושך לאוזן וכאבי בליעה. וגיליתי גוש מתחת ללסת. הייתי אצל אאג . טען שמתחת ללסת מה שאני מרגישה זה בלוטות הרוק. נכנס עם לרינגוסקופ. הכול תקין חוץ מממצא של. ארוזיה על גבי הנזופרינקס. ממש מלחיץ!!!!! הפנה אותי להמשך מעכב בבלינסון ואוטלרסאונד צוואר. בבלינסון נקבע תור לינואר??!!!! לחוצה אימים. צה זה יכול להיות חוץ מהנורא מכול

שלום רב, ינואר נשמע אכן רחוק מידיי. מנפלאות הרפואה הציבורית... אם אתה חבר מכבי ניתן לפנות לבדיקה במרפאתינו (03-7645464). כנ"ל לגבי כל הביטוחים הפרטיים. אם לא- ממליץ לפנות לרופא הקופה דרך השב"ן לבדיקה עם סיב אופטי ול US צוואר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר