המלצה למומחה בתחום הרפואה הגרעינית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/09/2016 | 19:45 | מאת: שלי

שלום רב, כמי שיש לו ניסיון רב שנים בתחום ניתוחי כריתת תירואיד וגידולים סרטניים, אני נמצאת לאחר ניתוח וצריכה לעשות טיפול ביוד האם יש מישהו מומחה מומלץ בתחום ? הציעו לי ללכת לפרופ' צילה צבס. אשמח להמלצתך לרופאים נוספים בתחום

שלום רב, בכל בי"ח יש רופא אחראי על התחום. יש לברר מי בבי"ח בו טופלת. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר