גוש וכאב

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/08/2016 | 13:46 | מאת: רוני

דר שלום אני בת 21.. מעל לעשרה חודשים שאני מרגישה כאב כמו שריר תפוס בצד ימין של העורף.. בזמן שאני מעסה את המקום הכואב הבחנתי בבלוטה גדולה יחסית שהיא עצמה לא כואבת גם במגע. המשכתי לסבול מכאבים בעורף. שמתי משחות עשיתי מסאזים הכל כדי לשחרר והיתה הקלה אבל לא שחרור.. לאחרונה הכאב גדול מאוד ואני חושבת שהבלוטה גדלה.. אני יודעת שבדרך כלל זה שטויות ואני שואלת-יש עניין ללכת עם זה לרופא? זה מדאיג? בינתיים פשוט כואב לי.. אולי יש פתרון לכאב? תודה רבה!!

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך לא ניתן לומר דבר ללא בדיקה. ממליץ להגיע לבדיקה ולתאם במקביל US צוואר. ניתן לבצע הכל במרפאתינו באסותא (03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

26/08/2016 | 18:42 | מאת: רוני

יהיה אפשר לעזור עם הכאב?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר