vהישרדות קרצינומה פפילרית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2016 | 18:20 | מאת: שלי

מה זה אומר מצד אחד החלמה מהמחלה בצורה מצויינת של 97% בגילאים צעירים ומצד שני הישרדות מעל 10 שנים 90% ? מה קורה לאחר 10 שנים ? המחלה חוזרת במקומות אחרים בגוף ? לא כל כך הבנתי את פירושי הפרוגנוזה לצעירים בגילאי ה 30 שחלו במחלה, מה אומרים האחוזים ? מה אומרים השנים ? אודה לקצת הסבר

שלום רב, הפרוגנוזה תלוייה בגורמים קליניים רבים שמשנים לחלוטין את תמונת המצב. ממליץ לכן להימנע מקריאת חומר באינטרנט ולגשת לרופא המטפל לקבלת מידע מדויק על סיכוייך שלך. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר