לאחר כריתה של האפיגלוטיס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/05/2015 | 16:17 | מאת: מירב

שלום אבא שלי עבר כריתה של האפיגלוטיס לאחר שהיה נגוע בגידול לפני כשלוש שנים ומאז עבר שלושה ניתוחים להרחבה,הייתי מבקשת לדעת למה קורה שהמעבר מצטמצם לו,עד כדי שכמעט ולא יכול לנשום ומה ניתן לעשות אחרת שלא יצטרך לעבור ניתוח שוב ושוב ושוב.הוא מיואש לגמרי תודה מירב

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. בשלב סופי הפתרון יכול להיות תמיד כריתת גרון מלאה שיפתור את בעיית הנדימה אך כמובן שאינו מומלץ בשלב ראשוני. ממלית לפנות ליעוץ מרפאתינו באסותא. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר