בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/05/2009 | 20:49 | מאת: אביבה

אני מרגישה בזמן האחרון מאד לא טוב כאבי ראש עייפות סחרחורת עד כדי כך שנפלתי ללא סיבה כל הזמן קר לי ואני עייפה מאד עשיתי בדיקות דם ובבדיקת ה TSH יצא לי תוצאה מאד קיצונית 76 אני מאד לא רגועה מאז שראיתי את התוצאה זה מאד חריג ובטח לא אשן כל הלילה מהלחץ בבקשה תענה לי בדחיפות

05/05/2009 | 09:27 | מאת:

שלום רב, TSH גבוה מעיד על ירידה בתפקוד בלוטת המגן וכל שצריך הוא לאזנה ע"י הורמון המגן. האיזון קל ופשוט בד"כ. התופעה שכיחה ועלולה בהחלט לגרום לתופעות שהיו לך. הכל יחלוף תחת טיפול בהורמון הבלוטה (אלטרוקסין). ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג או לרופא המשפחה לבירור. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא 03-6246624, www.headneck.co.il