כאבי ראש אוזן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/05/2014 | 10:09 | מאת: ורד

שלום רב מזה כשנתיים סובלת מכאבי ראש ואוזניים יותר בצד שמאל כולל טינטון עייפות חולשה דפיקות לב מואצות...בהתקף הראשון היה חשש לאירוע לבבי או אירוע מוחי... בגלל חולשה בצד שמאל של הגוף גפיים... פנים... בבדיקות שבוצעו הכל היה תקין כולל mri בדיקות דם אקג... לקח זמן להתאושש וחזרתי לעצמי פחות או יותר כאשר תמיד מלווה אותי הטינטון ויש ירידה באיכות השמיעה ( אני בת 42 ולפי הרופא שומעת כמו בת 65) ומידי פעם כל חודש בערך למשך כמה ימים אני מרגישה את אותו כאב בראש באוזניים חולשה ועייפות.. יש לי גם הולך וחוזר גוש או בלוטת לימפה וקשריות בצד שמאל בעורף... רופא אאג אמר שזה כלום... התחלתי לשים לב שבשמש ובחום הכאב באוזן ראש מתגבר ובזמן מחזור גם... אני כבר לא יודעת לאיזה רופא לפנות וקשה לחשוב שבגילי כשהרופאים אומרים שהכל תקין ובכל זאת ככה אני צריכה לסבול ולהרגיש... מהרפואה המשלימה אמרו לי לבדוק דלקת בקרום המוח?! (אולי צריך לציין שאני סובלת כבר מזמן ממערכת העיקול וצרבות קשות וכאבים התחלתי לקחת ביו 55) אשמח לעצה והכוונה תודה מראש

שלום רב, נשמע לי שצריך להיבדק שוב ע"י רופא המשפחה ושיכוון אותך למקום הנכון. מבחינת הצוואר ניתן לעקוב אחר הבלוטות ב US ולאפיין את מבנה הבלוטות וכך לעקוב אחריהן. במידה ויגדלו או יראו סממנים מחשידים - רק אז יהיה מומלץ לבדד אותם בביופסיה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר