כאבי צוואר וגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/07/2013 | 16:04 | מאת: עינבל

כיום בת 35 לאחר גידול הידרוצפולוס בגזע המח בניתי בת 9 . לפני כשנה החלו לי נמלים בידיים וכאבים בפרק היד עם הזמן חלה החמרה והכאבים טיפסו לכיוון הכתף במקביל יצא גידול שפיר באוזן ימין אך לא ניתן היה להסיר אותו עקב מעבר השאנט באזור . לפני מס' חודשים החלו כאבי גרון חלשים שנמשכים מאז וכעת מתחזקים לכיוון הצוואר יש קושי קל בבליעה וקושי קל בהזזת הצוואר לפני יומיים החלה נפיחות באזור הצוואר (איכן שעובר השאנט ). האם יש קשר בין הדברים ? שלחו אותי לMRI עמוד שידרה צווארי האם נכון היה לשלוח לשם או יש להוסיף איזור גרון ? האם יש צורך בטיפול דחוף ?

שלום רב, קשה מאוד לומר ללא בדיקה. נראה שהבעייה הינה בעיקרה נאורולוגית וממליץ בדיקת נאורוכירורג. כדאי להיבדק ע"י רופא אאג במקביל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא יו'ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר