גוש קטן מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/12/2008 | 10:52 | מאת: מגי

לאחרונה גיליתי גוש מתחת ללשון בצד שמאל ובאותו צד יש לי לעתים דקירות חזקות בראש ומין הירדמות בכל צד של הפנים זה חולף לאחר מספר שניות אבל חוזר כמה פעמים ביום כמו כן עין שמאל קופצת האים יש מקום לדאגה אני בת 33 ובנוסף יצא לי המנגיומה גדולה על הלשון אודה על תגובתך

05/01/2009 | 20:20 | מאת: ד"ר עדי בירון

בתאריך 6.11.08 סיים דר' בירון לענות על שאלות בפורום זה. ניתן לפנות לדר' בירון ישירות במרפאותיו השונות. מיקומן, מספרי הטלפון ושעות הקבלה תוכלו למצוא דרך ה MINI-SITE שלו ב"דוקטורס" או בחיפוש גוגל של "עדי בירון". דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש צוואר לקביעת תור תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-866494

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר