בלוטת הפרוטיס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/08/2012 | 14:13 | מאת: צבי

שלום, לאיזה רופא הכי כדאי לגשת בשביל בעיה בבלוטת הפרוטיס ? האם לרופא אף אוזן גרון או כירוגיה כללית אני מבוטחת בביטוח פרטי ולא במכבי ולכן כל בדיקה עולה לי אלפי שקלים. הייתי רוצה להגיע לרופא הנכון כבר על ההתחלה

שלום רב, במידה והבעייה הינה גידול בבלוטה- המומחיות הינה ניתוחי ראש וצוואר (|רופאי אאג). במידה ובהעייה הינה יובש- רופאי פה ולסת. ממליץ להגיע למרפאתינו באסותא בה יש רופאי אאג מנתחי ראש צוואר כמו גם רופא פה ולסת. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

30/08/2012 | 16:13 | מאת: צבי

עברתי כבר ניתוח להסרת גידול שפיר בצוואר מתחת לאוזן בארה"ב, אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת ובדיקת מצב עדכני. האם יש רופא ספציפי שאתה ממליץ עליו שאוכל לקבוע לו תור

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר