תוצאות ct דחוף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/11/2008 | 18:07 | מאת: האחות הדואגת

אחי בן 40 מזה כמה חודשים סובל מכאבי ראש חזקים מאוד בדיקות דם תקינות נשלח לעשות CT ראש יש לציין שכשהוא שותה שתיה חמה יש הקלה בכאבים . בתוצאות הCT היה כתוב ריבוי קישוריות לימפה בצוואר בעיקר גוגולו- דיגסטריות בגודל סנטימטר משום מה נראה לי דיי מחשיד האם יש חשש לגידול אשמח מאוד לקבל תשובה מפורטת על הממצאים בתודה מראש

26/11/2008 | 17:50 | מאת: ד"ר עדי בירון

דר' בירון סיים לענות על שאלות בפורום זה. ניתן לפנות לדר' בירון ישירות במרפאותיו השונות. מיקומן, מספרי הטלפון ושעות הקבלה תוכלו למצוא דרך ה MINI-SITE שלו ב"דוקטורס" או בחיפוש גוגל של "עדי בירון". דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש צוואר לקביעת תור תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-866494

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר