כאבי ראש, צוואר, טינטון וירידה בשמיעה - שאלה לפרופסור אבי חפץ

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/11/2020 | 14:41 | מאת: המודאג

שלום רב, מזה כארבעה חודשים סובל מטינטון ( שבא והולך) וכן מאטימות באוזן שמאל. בדיקת א.א.ג על ידי מספר רופאים נמצאה תקינה. בדיקת Bera תקינה ובבדיקת שמיעה ירידה בשמיעה באוזן שמאל. MRI ראש ותעלות אוזניים תקין. בחודשיים האחרונים נוסף לאמור, אני מרגיש רגישות בקרקפת בחלק השמאלי של הראש, כאבים באים וחולפים באזור הרכות ובחלק האחורי של הראש וכן כאבים לעיתים רחוקות סביב אוזן שמאל ובתוכה. בנוסף לאמור כאבים בעורף בעיקר בתנועה ( יש נקודות כאב בעורף) של העורף ובישיבה. הייתי בנוסף אצל רופא פה ולסת אשר טען שתופעות אלה יכולות להיות קשורות ל"עייפות" שרירי הפנים והלסת ( הוא איתר בעייה משמעותית בסגירת הלסת/השיניים). בהמלצתו ובהמלצת רופא המשפחה התחלתי פיזיוטרפיה, בינתיים ללא שיפור בכלל במצב. האם יש לך הערכה נוספת לסיבות למצבי? האם יש לך כיוון לטיפול נוסף? רופא נוסף שאפנה אליו? בדיקות נוספות ( אולי אולטראסאונד צווארי)? תודה מראש

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לגשת לרופא בקופ"ח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

25/03/2021 | 13:31 | מאת: שרון

בדיוק כך אני מרגישה. למי ניתן לפנות ?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר